HR Club logo

Élelmiszer-eladó képzés

Nyitónapja: 2022-06-01 09:00:00

Zárónapja: 2022-06-01 15:00:00

Helyszín: Országos

Kinek érdemes Élelmiszer-eladó képzésen részt vennie? Azoknak, akik ki szeretnék váltani a magánvállalkozói igazolványt, valamint azoknak kell a 21/2010. (V. 14.) NFGM rendelet alapján az Élelmiszer-eladó tanfolyamon részt venniük, akik szeretnének, vagy akiknek munkájukból kifolyólag tájékoztatniuk kell és ki kell szolgálniuk a vásárlókat, kreatívan, ízlésesen, mindig a legjobb minőséget biztosítva, a szezonalitásnak megfelelően kell kihelyeznie a termékcsoportokat, megfelelően kell kezelniük és tárolnia az élelmiszereket, segíteniük kell a pultépítésben, ismernie és alkalmaznia kell a csomagolás nélküli élelmiszerek pultos értékesítésének szabályait, ismerniük és a munkája során használnia kell az élelmiszer csomagolási eljárásokat. Mi a célja az Élelmiszer-eladó képzésnek? Az Élelmiszer-eladó tanfolyam célja, hogy a tanfolyam elvégzése után a résztvevő képes legyen segíteni az árubeszerzést és átvenni az árut. Célja továbbá, hogy a résztvevő megtanulja az átvett élelmiszerek raktározási feladatait elvégezni és előkészíteni őket eladásra, képes legyen a hatékony készletgazdálkodási szempontokat figyelembe venni és alkalmazni, a készletgazdálkodás hagyományos papír alapú bizonylatait vezetni, a készletgazdálkodást segítő mobileszközöket, szkennereket használni. Hogy a tanfolyamot elvégzett szakember képes legyen hiteles áruajánlással segíteni a vevőket a vásárlási döntésük meghozatalában, az árut jellegüknek megfelelően előkészíteni, szeletelni, darabolni, kimérni és becsomagolni, kialakítani a pultot figyelembe véve a közvetlenül fogyasztható, csomagolásnélküli élelmiszerek forgalmazási szabályait és a fogyasztóvédelmi előírásokat, alkalmazni a tetszetős termékmegjelenítést segítő eszközöket (pl. dekoráció, fények) a pult kialakítása során. tanfolyamon részt vevő megtanulja továbbá vezetni az élelmiszerkereskedelemben használt dokumentumokat, bizonylatokat, alkalmazni az élelmiszerbiztonsági, higiéniai, munkabiztonsági, környezetvédelmi szabályokat az áruforgalmi tevékenység minden szakaszában felelősen betartani a hatáskörébe tartozó előírásokat, összeállítani az árcímkéket, feliratokat a kihelyezéshez és használni az elkészítésükhöz szükséges a hagyományos és digitális eszközöket is, fogyasztói árat számolni, empatikusan és szakszerűen kezelni a vásárlói észrevételeket, panaszokat törekedve a vásárlói elégedettségre valamint akciós fogyasztói árat számolni. Mennyi ideig tart az Élelmiszer-eladó képzés? A képzés hossza 80* óra.



A képzésre jelentkezés https://dekra.hu/elelmiszer-elado-kepzes.html itt!

Eseménybevitel

Hirdessen Ön is!

Csak pár kattintás és Ön is megjelentetheti cége HR-szakmai rendezvényeit.

Felvitel »
Hirdetés

A HR PORTÁL HÍREI
A HR BLOG BEJEGYZÉSEI

KÖVESSEN MINKET


Hirdetés