HR Club logo

Megtartó Vezető tréning

Nyitónapja: 2022-05-30 09:00:00

Zárónapja: 2022-05-31 17:00:00

Helyszín: Rubin Conference Hotel

Nem ez az első Megtartó Vezető tréningünk, jól bevált és folyamatosan fejlesztett tematika, nagyon jó résztvevői visszajelzésekkel!

A következő nyílt tréningünket május 30-31-én tartjuk. Kétnapos intenzív program, alapos előkészítéssel, személyes DISC vezetői kommunikációs riporttal és többszintű utókövető támogatással.
Általában belső vállalati képzésként tartjuk ezt a programot, de most nyílt tréningként is meghirdetjük, úgyhogy akár egy-kettő-három vezető részvétele is megoldható.Milyen helyzetekben lehet különösen fontos a részvétel?

- ha van olyan újonnan kinevezett vezető nálatok, aki számára elengedhetetlen, hogy új eszközöket is kapjon az új pozíciójához,- ha valamelyik kolléga fejlesztési tervében szerepel, de még nem volt ilyen tréningen,- ha az alábbi 7 jel kapcsán van olyan vezető, aki eszetekbe jut...1. A gyors szervezeti változások eredményeként alapos felkészülési idő nélkül került a vezetői "mélyvízbe" és mielőbbi támogatást kellene kapnia.

2. Az általa vezetett munkacsoportot különösen érintik a munkaerőpiac kihívásai, a fluktuációt erősítő tényezők.

3. Hajlamos egyféle stílusban vezetni, miközben az újabb és újabb munkatársak fejlesztése már más megközelítést is igényel.

4. Noha tapasztalt vezető, igényli, hogy újra és újra inspirálódjon és fejlődjön egy jól szervezett tréningen, motiváló trénerek és résztvevők körében.

5. Kulcsfontosságú változások zajlanak a hozzátartozó területen és szeretnétek a szerepében minél inkább megerősíteni.

6. Noha már nem mostanában került kinevezésre, de eddig még nem volt lehetősége célzott vezetői tréningen részt venni.

7. Még csak tervez vele vezetőként a cég, de szeretnétek előzetesen is felkészíteni a rá váró kihívásokra.Részleteket és jelentkezési információk itt találhatók, de természetesen közvetlenül hozzánk is fordulhattok:https://megtarto-vezeto.hu/megtarto-vezeto-trening/

 

Szervező: HDTeam - Human Development Team

Szervező e-mail: info@megtarto-vezeto.hu

Szervező telefonszám: +36 30 5525697

Esemény webhelye: https://megtarto-vezeto.hu/megtarto-vezeto-trening/

Eseménybevitel

Hirdessen Ön is!

Csak pár kattintás és Ön is megjelentetheti cége HR-szakmai rendezvényeit.

Felvitel »
Hirdetés

A HR PORTÁL HÍREI
A HR BLOG BEJEGYZÉSEI

KÖVESSEN MINKET


Hirdetés