A szüret nem a munka vége, hanem a kezdete: így dolgozik a borász A tavaly Magyarország legjobb vörösbora címet is bezsebelő Bodor Bence borásszal beszélgettünk a borászat szépségeiről és aktuális nehézségeiről. Szerinte a szüret korántsem a szezon vége, pont akkor kezdődik az igazi, kihívásokban bővelkedő borászati munka. Egy olyan ágazatban, ami egyébként is sok kihívással küzd a munkaerőhiánytól a fogyasztási szokások változásán át az időjárási szélsőségekig. Szerinte mégis megéri csinálni. Kompetencia-értékelés 22 órája
Integritásfejlesztési kérdőív (Kérdőív szervezeti integritásfejlesztéshez) Dr. Cservenyi Dóra 2024.11.15 - 6 napja
Dr. Cservenyi Dóra A változás irányítása - hogyan érzi meg a vezető a változás dinamikáját? 2024.11.10 - 2 hete